Az esküvő megszervezése sok utánjárást igényel (gondoljunk csak a lakodalom helyszínének kiválasztására, az esküvői menü részleteinek egyeztetésére, a menyasszonyi ruha és az esküvői autó kiválasztására, a zenekarról nem is beszélve). Legtöbben abból a megfontolásból kindulva szervezik meg saját esküvőjüket, mert szeretnék, ha ezen a nevezetes napon minden az izlésüknek, elképzelésüknek megfelelően történne. Nem kivétel ez alól természetesen az esküvői autó sem.

M5

Professzionális esküvői autó szolgáltatásával a Vip Rent esküvői autó kölcsönző éppen ezt a gondtalanságot kínálja Önöknek az esküvői autó és a sofőr vonatkozásában, hogy az esküvő valóban kellemetlenségektől mentes, emlékezetes esemény lehessen.

Mi nem pusztán esküvői autót adunk bérbe sofőrrel, mi nyugalmat, megbízhatóságot adunk Önöknek esküvői autóinkkal, hogy az esküvő tényleg mindenkinek egy  szép élmény lehessen. Hiszen nem elegendő egy kifogástalan tisztaságú luxus esküvői autó, a több nyelven beszélő, kifogástalan megjelenésű, intelligens sofőr  is nélkülözhetetlen kelléke a jól szervezett esküvőnek – mindezekre a VIP Rent esküvői autó kölcsönző természetesen garanciát vállal.

Az esküvői autó nagyszerű kiegészítője az esküvőnek, mondhatnánk, hogy a menyasszony ruhája után majdnem a legfontosabb. Az esküvői autó látványelem is egyben, mely eleganciát, szépséget sugároz, emeli az esküvő színvonalát, nívóját. A teljes harmónia érdekében érdemes időt szánni a minden szempontból leginkább megfelelő esküvői autó kiválasztására, gondoljunk csak olyan lényeges részletekre, mint az esküvői autó márkája, az esküvői autó színe, vagy akár az esküvői autóban rendelkezésre álló hely méretére, mely lényeges abból a szempontból, hogy a menyasszony a ruhájával kényelmesen elférjen, az esküvői autóból való ki- és beszállás se okozzon problémát.

Próbálja ki az érzést, milyen az amikor az esküvői autóban ülve megcsodálják Önöket, a Szép Párt az emberek. Ügyfeleinkkel ez rendszeresen megtörténik.

1 facebook like = 5% kedvezmény! Megrendelésenként egyszer vehető igénybe az 5%-os facebook kedvezmény!

Igen, nem könnyű feladat a menyasszonyi ruhához (úgy a menyasszonyi ruha színéhez, mint a méretéhez) és az Önök stílusához leginkább illő esküvői autó  kiválasztása.

Esküvőre rendelj tőlünk Hummer exkluzív terepjárót

Esküvőre rendelj tőlünk Hummer exkluzív terepjárót

akcio_hummer_viprent_esküvő

Az esküvői autó nagyban kihat az esküvő hangulatára, érdemes tehát gondos mérlegelés után választani alábbi esküvői autóink közül:

Az esküvői vendégek, barátok először az esküvői autót pillantják meg és mint minden belépőnél itt is fontos az elegancia, reprezentatív megjelenés, melynek egyik meghatározó eleme az esküvői autó és alkalmomhoz illően öltözött, pontos, intelligens több nyelvet beszélő sofőrje. Hogy ne kelljen pusztán elképzelnie a barátok, ismerősök csodáló pillantásait, rendelje meg most az ízlésének leginkább megfelelő esküvői autót, így az esküvői autójának díszítésére sem lesz gondja, hiszen az cégünk ajándéka.

Az esküvői szertartás helyszínére begördülő luxus kategóriás esküvői autójuk és elegáns sofőrjük láttán Önök is megtapasztalhatják azt, amikor a már ott várakozó többi esküvő vendégei és a járókelők is odasereglenek megnézni Önöket luxus esküvői autójukban.

eskuvoiautoberlesbmwberles20140826


Az ajándék esküvői autódíszt itt tekintheti meg:

Felejthetetlen élmény lesz, ezt garantáljuk!

Nálunk minden Önökről szól, Önökért van. Az esküvői autónak éppúgy, mint a menyasszonyi autódísznek illeszkednie kell az Önök stílusához, a menyasszony ruhájához. A döntést megkönnyítendő, ha kívánja előzetesen is megtekintheti leendő esküvői autóját.

Esküvői autó kínálatunkban éppúgy megtalálhatja a Mercedes-Benz S500-ast mint a BMW E93 Cabrio-t, BMW 750xi-t, BMW X5-öt,  Hummer H3-at, vagy éppen a Ford Mustang-ot  ha szereti az extravaganciát.

Mindez egyáltalán nem elérhetetlen, íme a esküvői autó áraink (4 órára), melyek az Ön személyi sofőrjének tiszteletdíját is tartalmazzák.

Biztos lehet benne, ha tőlünk bérel esküvői autót sofőrrel, még évek múltán is beszélni fognak róla, emlékezni fognak rá.

mmmm
mmmm
mmmm
mmmm
mmmm
mmmm


Bármilyen kérdése lenne hívjon minket bizalommal!